WOONINTERIEUR VOOR PARTICULIEREN

LEEFKEUKEN

De keuken is het hart van uw huis. Daarom zorgt Van Lankveld Interieurbouw er altijd voor dat het u aan niets ontbreekt. Dit hebben wij ook mogen realiseren in deze woonboerderij te Boekel. Niet alleen hebben we een prachtige leefkeuken opgeleverd, ook de bijkeuken, het badkamermeubel en alle slaapkamerkasten gingen niet aan ons voorbij. Dit mooie project leidde tot een prachtig resultaat waar iedereen zeer tevreden mee is.

Modern doch tijdloos

Door goed naar de wensen van de familie te luisteren, waren we in staat om een prachtig op maat ontwikkeld ontwerp te creëren voor de leefkeuken en overige ruimtes. Modern doch tijdloos is het eindresultaat! De geproduceerde kastrompen zijn gemaakt van geplastificeerde platen. Voor de fronten en zichtzijden van de kasten hebben we gebruik gemaakt van MDF, waarna ze overgespoten zijn in een zijdeglans kleur naar keuze. Echter, met name in de keuken en badkamer is het belangrijk om zorgeloos gebruik te maken van de kasten. Daarom zijn deze rompen gemaakt van multiplex met hardplastic, zodat de platen waterbestendig zijn. Zo kan er optimaal in deze leefkeuken en badkamer geleefd worden!

Het hart van het huis

Deze hoogwaardige nieuwe leefkeuken is nu het hart van het huis. Dit is waar familie samenkomt en iedereen met elkaar in contact staat door de automatische verbinding met het eet- en woongedeelte. Bent u ook op zoek naar een ambachtelijk particulier interieurontwerp? Wij realiseren en produceren uw interieur op maat in Boekel en omgeving. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij vele stijlen en wensen werkelijkheid maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Project Details

Woonplaats

Woonboerderij Boekel

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?