MAATWERK KEUKENS

MODERNE KEUKEN

Een keuken is een heel persoonlijke plek in de woning. Hier wordt geleefd, gegeten en gelachen. Het is ook een ruimte die vaak vanuit elke hoek op de begane grond te zien is. Dan wilt u dat de uitstraling van de keuken naadloos aansluit op de rest van de woning. Ieders persoonlijke smaak verschilt betreffende keukens, maar iedereen zal het erover eens zijn dat deze moderne keuken zeer goed geslaagd en uitzonderlijk tijdloos is. Van Lankveld Interieurbouw is trots op deze praktische doch strakke maatwerk keuken in Boekel.

Hart van de woning

Deze ruime keuken bestaat uit een grote kastenwand, ruim kookeiland en aangrenzende bar. Met alle natuurlijke lichtinval van de grote ramen valt het daglicht prachtig de keuken binnen. Dat licht wilden we uiteraard graag behouden. Daarom kozen we samen met de klant voor een mooi wit keukenblok, dat door de afstekende kleur allesbehalve groot en massief oogt. Het materiaal dat we hiervoor gebruikten is gespoten MDF. De kastenwand daarentegen ontwikkelden we van eiken gefineerd MDF om een warme, natuurlijke houtlook te behouden. Dit zorgt voor een gezellige en sfeervolle keuken. Het keukenblad is gemaakt van composietsteen, gezien de praktische aard van een keuken geen overbodige luxe. Deze keuken kan wel tegen een stootje en zal nog jaren meegaan als hart van de woning.

Net magie

De kleuren- en materiaalcombinaties maken dat het ontwerp van deze keuken volledig tot zijn recht komt in deze woning. De donkere vloer en grijze muren maken het geheel compleet. Wilt u ook uw woonkeuken omtoveren tot favoriete ruimte van uw woning? Of heeft u andere interieurbouw wensen in Boekel en omgeving. Neem gerust eens contact met ons op. Onze interieurexperts denken graag vrijblijvend mee over de mogelijkheden.

Project Details

Woonplaats

Bestaande woning Boekel

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?