MAATWERK KEUKENS

MODERNE KEUKEN

Keukens moeten praktisch zijn, maar u wilt natuurlijk ook een fijne ruimte om samen te komen met elkaar, vrienden en familie. Daarnaast wilt u ook dat het design van uw keuken mooi aansluit op de rest van uw woning en dat de ruimte volledig in uw smaak is. Dat is waar Van Lankveld Interieurbouw in gespecialiseerd is. Door uitstekend naar uw wensen te luisteren, zijn wij in staat om een op maat gemaakte keuken te ontwerpen en plaatsen. Deze moderne bungalow in Boekel was toe aan een nieuw ontwerp. De prachtige natuurlijke lichtinval moesten we uiteraard mooi naar voren laten komen in de ruimte – en dat is goed gelukt, al zeggen we het zelf.

Praktisch en modern

De openheid in de bungalow bood genoeg ruimte voor een prachtig keukeneiland en grote keukenwand. Door slim gebruik te maken van het licht dat door het dakraam breekt, hebben we de ruimte optisch nog groter weten te maken. Het middelpunt van de keuken, het keukeneiland, is gemaakt van gespoten MDF met een praktisch doch modern keukenblad van Dekton. De eenheid met de kastenwand daarachter creëerden we door gebruik te maken van eiken gefineerd MDF. Met genoeg opbergruimte en mooie weggewerkte details, zoals het stopcontact in het keukenblad, is deze keuken weer klaar voor heerlijke avonden vol lekker eten en goed gezelschap.

Geïnspireerd?

Het ontwerp van deze keuken komt volledig tot zijn recht in deze ruime bungalow in Boekel. Bent u geïnspireerd geraakt door de prachtige foto’s en wilt u ook zo’n mooie keuken laten ontwerpen en realiseren door Van Lankveld Interieurbouw? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Naast maatwerk keukens, kunt u bij ons ook terecht voor interieurbouw in Boekel en omgeving.

Project Details

Woonplaats

Moderne bungalow Boekel

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?