ZAKELIJKE INTERIEURS

TANDARTS

Van Lankveld Interieurbouw is gespecialiseerd in het ontwikkelen en plaatsen van een grote verscheidenheid aan zakelijke interieurs. Voor iedere branche en locatie kunnen wij het interieur op maat en naar wens verzorgen. Zo ook voor deze tandartspraktijk te Gemert. Een tandartspraktijk moet praktisch ingericht zijn, met het oog op hygiëne. Als praktijk wilt u natuurlijk ook uw patiënten op hun gemak stellen door rust en kalmte uit te stralen. Met dit alles hebben wij rekening gehouden, met een strakke, klinische en moderne tandartspraktijk als resultaat.

Rustig en modern

Onze specialisten hebben de volledige tandartspraktijk onder handen mogen nemen – van ontvangstbalie tot behandelkamer en keuken voor de werknemers. Dezelfde uitstraling hebben we in alle ruimtes weten te behouden: rustig, fris en modern. Het gehele interieur is gemaakt van MDF, waarna het is beplakt met hardplastic van Abet Polaris. Zo gaat het hele interieur nog lang mee, ook na intensief gebruik. De werkbladen zijn ontwikkeld van Hi-macs en composietsteen, een licht doch zeer krachtig materiaal. De tandartsen van de praktijk kunnen hun werk weer naar hartenlust uitvoeren en de patiënten zullen zich kalm en op hun gemak voelen in dit nieuwe interieur.

Fris eindresultaat

Bekijk gerust de foto’s hieronder om een indruk te krijgen van de werkzaamheden die de specialisten van Van Lankveld Interieurbouw hebben uitgevoerd. Wij zijn trots op het mooie eindresultaat. U kunt ons niet alleen inschakelen voor het interieur van uw tandartspraktijk, maar ook voor andere zakelijke interieurs zoals winkelinterieur in Gemert en omgeving. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Project Details

Locatie

Tandartspraktijk Gemert

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?