ZAKELIJKE INTERIEURS

KANTOORRUIMTE

Comfortabel kunnen werken is minstens zo belangrijk als geconcentreerd kunnen werken. Zo dacht Vanboxtel te Boekel er ook over. Van Lankveld Interieurbouw werd ingeschakeld om het interieur te verzorgen van dit compleet nieuwe kantoorpand. Zo kunnen de medewerkers van Vanboxtel optimaal presteren om de juiste logistieke oplossingen te verwezenlijken voor hun klanten.

MDF tot composiet

Voor het ontwerp van dit interieur dachten we direct aan een combinatie van mooie en praktische materialen. Alle meubels hebben we mogen verzorgen: van bureau’s en de ontvangstbalie tot het keukenblok en de toiletruimtes. Alle meubels hebben we gemaakt van MDF, waarna het is beplakt met hardplastic voor een nette en professionele finish. Ook aan het praktische aspect hebben we gedacht. De bladen in de keuken- en toiletblokken zijn deels van composietsteen gemaakt. Zo kunnen deze dele van het kantoor volop gebruikt worden zonder te beschadigen. Dezelfde look en feel hebben we in het gehele kantoorpand doorgetrokken. Zo voelen klanten en partners zich meteen welkom en creëren we rust en comfort voor de medewerkers van Vanboxtel.

Warm en professioneel

Van Lankveld Interieurbouw heeft dit mooie project van begin tot eind uit mogen voeren – van ontwerp tot oplevering. Dit nieuwe pand kan nu jaren mee: tijdloos, warm en zakelijk is wat hier de komende jaren de klok slaat. Bent u geïnspireerd geraakt door het zakelijk interieur van deze kantoorruimte? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook uw winkelinterieur in Boekel verzorgen. Wij staan u graag vrijblijvend te woord!

Project Details

Locatie

Vanboxtel Boekel

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?