ZAKELIJKE INTERIEURS

KANTOORRUIMTE

Uw kantoor is naast uw werkruimte ook uw visitekaartje. Daarom wilt u natuurlijk dat uw kantoor de juiste uitstraling heeft en uw klanten, partners en medewerkers zich te allen tijde prettig voelen. Dat heeft Van Lankveld Interieurbouw goed te realiseren in het zakelijke interieur van dit bedrijf in Vanboxtel Boekel. In het pand was voorheen een hotel-café gevestigd dat nu is verbouwd tot kantoorruimte. De karakteristieken en typische eigenschappen van het pand zijn ook in het kantoor bewaard gebleven. Over een prachtig visitekaartje gesproken!

Sfeer en uitstraling

Niet alleen de sfeer en uitstraling van het oude hotel-café is bewaard gebleven, er zijn ook elementen aan het interieur toegevoegd die de geschiedenis van het pand versterken. Zo hebben we de bedrijfskantine ontworpen in de stijl van een café. Grote en kleinere tafels in een grote ruimte en een bar tegen de muur – u waant zich warempel op zakenreis! We hebben niet alleen de kantine onder handen genomen, ook de ontvangsthal, garderobe, toiletruimtes, vergaderruimtes en kantoorruimtes hebben we voorzien van een figuurlijke en letterlijke lik verf. De luxe en professionele ambiance past perfect bij de waarden van het bedrijf. Deze uitstraling hebben we gerealiseerd door de meubels te ontwikkelen van MDF, waarna ze beplakt zijn met hardplastic. De bladen in onder andere de bedrijfskantine bestaan deels uit composietsteen, wat het geheel tot een prachtig eindresultaat heeft samengesmolten.

Een tweede thuis

Van Lankveld Interieurbouw is bijzonder trots op dit mooie project. Het interieur sluit nu naadloos aan op het erfgoed van het pand. Voor de medewerkers in Vanboxtel Boekel is het kantoor nu meer dan slechts een werkplek, het is een tweede thuis geworden. Wilt u ook zo’n mooie en fijne werkplek creëeren voor uzelf en uw medewerkers of kunt u hulp gebruiken met uw winkelinterieur in Boekel en omgeving? Daar helpt Van Lankveld Interieurbouw u graag bij. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend met ons te bespreken.

Project Details

Locatie

Vanboxtel Boekel

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?