ZAKELIJKE INTERIEURS

KANTOORRUIMTE

Een warme, huiselijke en professionele uitstraling, dat was de opdracht voor dit prachtige kantoorpand. Van Lankveld Interieurbouw is gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van zakelijke interieurs en pakte deze mooie uitdaging met beide handen aan. Nu voelen zowel collega’s als klanten en partners zich meer dan welkom in de mooie ruimtes van Quick Hedge in Boekel.

Warme en natuurlijke uitstraling

Bij Quick Hedge zelf draait het allemaal om design, natuurlijk en groen. Daarom hebben we in het ontwerp zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke tinten en een mooie houtlook. Zou u de foto’s zien zonder te weten dat het hier om een kantoorpand gaat, dan denkt u wellicht dat u te maken heeft met een riante eetkamer in plaats van een vergaderruimte! Dat was dan ook exact het doel. Het warme gevoel hebben we ook weten te realiseren in het keukenblok en bij de entree. Zo past het geheel onmiskenbaar bij elkaar en voelen de medewerkers van Quick Hedge zich in iedere ruimte thuis.

Veelzijdig MDF

Hoewel het kantoorpand nu weer warm en natuurlijk oogt, hebben we die uitstraling weten te realiseren door gebruik te maken van veelzijdige MDF-platen, beplakt met hardplastic. Op deze manier is voor ieder interieur een unieke en zeer realistische sfeer te creëren, precies zoals u het wenst! Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner die het interieur van uw bedrijfspand of winkelinterieur in Boekel eens flink onder handen neemt? Dan helpen de specialisten van Van Lankveld Interieurbouw u hier graag bij. U kunt altijd contact met os opnemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken!

Project Details

Locatie

Quick Hedge Boekel

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?