WOONINTERIEUR VOOR PARTICULIEREN

TOTAALPROJECT

Van Lankveld Interieurbouw staat ook altijd klaar voor grote klussen waarbij meerdere interieurs in verschillende ruimtes van een woning gerealiseerd moeten worden. We kunnen aan alle wensen voldoen: of u nu een en dezelfde stijl door wilt trekken in alle kamers of juist alle ruimtes voor zichzelf wilt laten spreken. Op een woonboerderij in De Mortel hebben wij onlangs een uitgebreid interieurbouw project mogen uitvoeren. Wij namen zowel de kelder als de begane grond en eerste verdieping onder handen.

Luxe uitstraling

Te beginnen bij de onderste verdieping. De ruime kelder hebben we verdeeld in twee ruimtes: een chique bar en een comfortabele thuisbioscoop. De bar is gemaakt van geplastificeerde platen met hardplastic op de bladdelen. Verder hebben we deze ruimte een luxe uitstraling gegeven voor een optimale beleving. Eén ruimte verder hebben we in de bioscoop een schermpodium en de lambrisering met kolommen geplaatst. Deze zijn gemaakt van MDF en vervolgens in een zijdeglans kleur naar keuze gespoten. De bioscoop en bar zijn nu prettige ruimtes waar menig avond gebruik van wordt gemaakt.

Het plaatje compleet

Op de begane grond hebben we de keuken, bijkeuken, inbouwkasten en werkkamer geplaatst, eveneens in luxe en tijdloze sferen. Dit karakter hebben we op alle verdiepingen doorgetrokken. De eerste verdieping mochten we voorzien van volledig vernieuwde slaapkamerkasten en badkamermeubels. Tevens hebben we het bed in de master bedroom voorzien van een achterwand met gecapitonneerde stoffering. Dezelfde kamer werd compleet gemaakt met een kast aan het voeteneind die we uitgebreid hebben met een tv-lift.

Tot in het kleinste detail

Alle ruimtes die Van Lankveld Interieurbouw heeft aangepakt, dienen hun doel nu optimaal. Het eindresultaat is een prachtig, luxueus interieur, doorgevoerd tot in de kleinste details. Bent u op zoek naar een excellente partner voor uw eigen particuliere interieur of keuken op maat in de Mortel? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u over ons maatwerk interieur en voorzien u graag van een vrijblijvende offerte.

Project Details

Woonplaats

Woonboerderij De Mortel

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?