Luxe receptiebalie

Receptiebalie op maat

Van Lankveld ontwerpt, produceert én installeert receptiebalies op maat voor klanten uit diverse branches (horeca, bedrijven, onderwijsinstellingen, et cetera). Bent u op zoek naar een luxe receptiebalie, volledig op maat gemaakt? Neem dan contact met ons op en wissel uw ideeën met ons uit. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte op.

We laten bovendien graag zien van we in het verleden voor onze klanten realiseerden. In ons zakelijk portfolio zul je voldoende receptiebalies tegenkomen!

Receptiebalie Op Maat Gemaakt
Receptiebalie

De mogelijkheden van een luxe receptiebalie

We maken uw receptiebalie op maat. Dat wil zeggen dat er nog niets vastligt; niet het materiaal, niet de stijl of het design en zeker niet de prijs. Omdat we samen alles bepalen, komen we graag eens langs op de plek waar uw luxe receptiebalie moet komen. Daar wordt kenbaar of uw wensen en behoeften al dan niet stroken met de mogelijkheden – denk daarbij aan:

 • De integratie van technologie als computers en telefoons in combinatie met het kabelmanagement.
 • Het eventuele contrast met de bestaande stijl en de vraag of uw wensen en behoeften daar wel mee blenden. Onze interieurontwerpers zullen daarin adviseren.
 • De beschikbare ruimte om uw ideale receptiebalie op maat te plaatsen.

Een receptiebalie op maat kan uit verschillende materialen vervaardigd worden, zoals hout, metaal, glas of kunststof. De materiaalkeuze beïnvloedt, naast de kwaliteit, ook de uitstraling en luxe van de receptiebalie. Ook de manier van afwerken (lakken, laminaten, et cetera) stemmen we graag af op de esthetiek van de ruimte. Natuurlijk kunnen onze specialisten uw receptiebalie op maat in uw huisstijl ontwerpen en opleveren. De kleuren van uw bedrijf of het logo van uw organisatie maken dan bijvoorbeeld prominent deel uit van de receptiebalie.

Van kantoor receptie tot horeca ontvangst

Wij zijn van mening dat de bestemming van een balie het doel en zodoende ook het uiterlijk van uw receptiebalie op maat bepaalt. Een kantoor receptie zal bijvoorbeeld anders ogen dan de receptiebalie van een ziekenhuis. Waar de balie van een ziekenhuis rust en betrouwbaarheid dient uit te stralen – en daarvoor dus voornamelijk witte en blauwe kleurtinten gebruikt in combinatie met een simplistische stijl – mag een kantoor receptie best over een luxe receptiebalie beschikken. We zijn daarom erg benieuwd in welke branche u actief bent. Neem contact op, laat het ons weten en we gaan samen aan de slag!

Offerte voor receptiebalie op maat

Hoewel we voor heel Nederland actief zijn, is ons hoofdkantoor gevestigd in Gemert. Woont u in de buurt? Dan kunt natuurlijk even langskomen voor een gesprek! Zo niet, dan zijn we het best bereikbaar via onze e-mail info@vanlankveld.nl, ons telefoonnummer 0492 – 367 631 of door het invullen van ons contactformulier. We maken graag een offerte voor je op voor een receptiebalie op maat!

Receptiebalie In Apotheek

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?