Van Lankveld

Dé expert op het gebied van interieur

Wij dragen bij

In de huidige maatschappij, waar men constant druk in de weer is, is het meer dan ooit belangrijk om uw rust te pakken. En waar doet u dat? Juist: in uw slaapkamer. Dat betekent tegelijkertijd dat die ruimte er een moet zijn, waar u ook tot rust kán komen. En daar komt Van Lankveld om de hoek kijken. Wij zorgen er namelijk voor dat het interieur van uw slaapkamer er precies naar uw wens uit komt te zien. Mooi afgewerkte randen, op maat gemaakte kledingkasten, de perfecte lichten, en ga zo maar door. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Wij wel!

Slaapkamer Interieur
Slaapkamer Interieur Kast

Werkwijze slaapkamer interieur

Wanneer u een (nieuw) interieur voor uw slaapkamer wil, dan beginnen we bij het begin: het ontwerp. Als eerst komen onze specialisten langs bij u op locatie, waar ze kunnen zien wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort. Vervolgens bespreekt u samen met hen uw wensen, en worden er concepten opgesteld. Pas als u geheel tevreden bent met het design, zetten we de vakmensen in onze werkplaats aan het werk. Deze werkplaats zit in Gemert en is volledig in ons eigen beheer, waardoor we elk onderdeel efficiënt kunnen produceren. Nadat het ontwerp is omgezet tot échte producten, is uw slaapkamer interieur klaar voor installatie. Dat wil zeggen dat onze monteurs de interieuronderdelen vervoeren naar uw woning en ze daar in slaapkamer plaatsen. Kortom, tijdens het proces nemen we iedere taak van u uit handen!

Slaapkamer interieur als onderdeel

Het ontwerpen, produceren en monteren van interieurs, doen we niet alleen voor uw slaapkamer. Van Lankveld is immers de specialist in interieur in het algemeen. Naast de particuliere markt zijn wij ook op de zakelijke markt zijn we een actieve speler, terwijl we voor particulieren al tal van projecten hebben uitgevoerd. Denk daarbij aan het vervaardigen van keukens, werkkamers, woonkamers en suites. We leveren dus, indien gewenst, ook totaalprojecten. U hoeft echter geen totaalproject af te nemen, als u een nieuw interieur voor uw slaapkamer wil: we pakken de ruimte(s) aan, waarvan u dat wil.

Meer Dan Slaapkamer Interieur

Contact

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw slaapkamer interieur met een expert bespreken? Dat kan! Ons team van specialisten staat u graag te woord. Ambacht en maatwerk staan daarbij centraal. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de kwaliteit goed is, in plaats van de kwantiteit. Wat zegt u nu zelf, beter één vogel in de hand, dan tien in de lucht. Neem contact op of kom bij ons langs in Gemert om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?