Dé specialist in slaapkamer interieur

Afspraak maken

Slaapkamer interieur

Bent u op zoek naar een specialist in interieurstyling en interieurbouw? Bij Van Lankveld maken we prachtige unieke concepten voor uw slaapkamer interieur op maat. Wilt u het interieur van uw slaapkamer naar uw wens bepalen? Onze experts gaan graag voor u aan de slag. Daarbij verzorgen wij graag het totaalproject, van ontwerp en bouw tot installatie. Zo maken wij ook inrichtingselementen, zoals een bureau voor u op maat. Alle producten worden ambachtelijk geproduceerd in onze eigen werkplaats. Bovendien geven wij deskundig advies en gaan wij altijd oplossingsgericht te werk. Bent u benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Bekijk gerust een van onze projecten ter inspiratie. Naast dat wij wooninterieur voor particulieren realiseren, verzorgen wij ook mooie projecten voor de zakelijke markt.

Slaapkamer Interieur
Slaapkamer En Kantoorinterieur

Werkwijze

Bij Van Lankveld wordt alles voor het interieur van uw slaapkamer door vakmannen geproduceerd in onze eigen werkplaats. De ambachtelijke producten worden op maat gemaakt op basis van uw wensen. Daarbij bepaalt u de stijl van uw slaapkamer interieur. Wilt u graag een landelijke of moderne interieurstijl? Op basis van uw keuzes maken wij een ontwerp. Wilt u graag advies? Onze experts nemen graag de mogelijkheden met u door. Daarnaast bepaalt u ook de materiaalkeuze. Wilt u houten meubels of een stalen industriële look voor in uw slaapkamer interieur? Beide zijn voor ons eenvoudig te realiseren. Daarbij zijn wij innovatief en hebben we oog voor detail. Door de ruim 30 jaar ervaring die wij hebben en de 1800 uitgevoerde projecten hebben wij brede kennis en diverse ontwerpideeën.

Meer dan slaapkamer interieur

Naast slaapkamer interieurs voor de particuliere markt voeren wij ook projecten uit voor de zakelijke markt. Zo hebben wij projecten voor tandartsen, basisscholen, apotheken en diverse kantoorruimtes gerealiseerd. Daarbij staan uw wensen centraal. Wilt u uw kantoor inspirerend inrichten? Uw bedrijfskleuren naar voren laten komen in uw interieurstijl? Ons team gaat graag voor u aan het werk in onze eigen werkplaats om een uniek concept te creëren. Door samen te werken met professionele partners zorgen wij ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Slaapkamer Interieur En Meer

Contact

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw slaapkamer interieur met een expert bespreken? Ons team staat u graag te woord. Wilt u naast uw slaapkamer interieur ook uw woonkeuken een upgrade geven, bijvoorbeeld van een landelijke keuken naar een moderne keuken? Of wilt u uw keuken uitbreiden met een kookeiland? Onze vakmensen zijn ook gespecialiseerd in maatwerk keukens. Bij Van Lankveld staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Neem gerust contact met ons op zodat wij voor u een maatwerk concept kunnen uitwerken.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *
    Uw achternaam *
    Uw mailadres *
    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?