Van Lankveld

Tv meubel op maat

Een tv meubel op maat past altijd in uw woning. U kiest zelf de stijl, het materiaal en de afmetingen van het meubel. Hierdoor zult u er lang plezier van hebben. Van Lankveld helpt u graag met het realiseren van uw tv meubel op maat.

Tv meubel op maat

Voordelen tv meubel op maat

Een tv op maat heeft vele voordelen. Allereerst zijn de afmetingen van het meubel volledig naar uw wens. Ook hoe het meubel eruit moet komen te zien, kunt u zelf bepalen. Zo voldoet het meubel compleet aan de wensen en verwachtingen die u heeft. Ten tweede past het meubel binnen uw huidige interieur. Het meubel wordt namelijk helemaal gemaakt in de stijl die u wenst. Zo kunt u dus uw meubel in precies dezelfde stijl laten maken als de rest van uw meubels. Tot slot kunt ook de indeling van de opbergruimte zelf kiezen. Heeft u liever meer kleine opbergvakken, een lade of één grote plank? Alles is mogelijk! Zo passen al uw spullen altijd in het meubel.

Meer meubelen

Naast een tv meubel op maat kunnen wij ook vele andere meubelen maken. Denk bijvoorbeeld aan kasten, boekenkasten en andere opbergmogelijkheden. Zo kunt u er dus ook voor kiezen om uw tv meubel in dezelfde stijl te laten creëren als de boekenkast die u wenst. Van Lankveld denkt daarin graag met u mee, zodat alles mooi op elkaar aansluit.

Tv meubel op maat
Tv meubel op maat

Kosten tv meubel op maat

De kosten voor een tv meubel op maat zijn erg verschillend. Mensen denken vaak dat de kosten voor een meubel op maat erg hoog zijn. Dat hoeft niet waar te zijn, de kosten zijn afhankelijk van de materiaalkeuze en de grootte van het meubel. De prijs heeft u dus zelf in de hand. Bij Van Lankveld vinden we kwaliteit erg belangrijk, want dit draagt bij aan de levensduur van het meubel. Daarnaast kiest u met een tv meubel op maat voor een meubel dat perfect past in de ruimte, waardoor u er jarenlang plezier van zal hebben. Hierdoor is het meubel zeker uw geld waard.

Van Lankveld

Wie zijn wij? In 1991 is Van Lankveld Interieurbouw opgericht. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een regionale specialist op het gebied van keukens, interieurbouw en interieurstyling. Ambacht en kwaliteit heeft bij ons een hoge prioriteit. Wij produceren alles geheel naar de wens van de klant. Al onze meubels worden gerealiseerd in onze eigen werkplaats. Benieuwd naar projecten die we tot nu toe hebben gerealiseerd? Bekijk dan gerust onze particuliere en zakelijke interieurontwerpen.

Contact tv meubel op maat

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij denken graag met u mee, zodat we het beste en mooiste resultaat kunnen realiseren. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?