Winkelinterieur Eindhoven

Winkelinterieur Eindhoven

Bent u van plan uw interieur eens goed aan te pakken en zoekt u daarvoor de betrouwbare partij voor winkelinterieur bij u in Eindhoven? Dan stroopt Van Lankveld graag de mouwen voor u op. Inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring in interieurbouw en hier ondervinden we elke dag weer voordelen van. In de wijde omtrek van Eindhoven zijn wij dé specialist in interieurbouw, interieurstyling en maatwerk keukens. Wij leveren dan ook graag onze bijdrage bij het ontwerpen en bouwen van uw particuliere of winkelinterieur. Dit doen we uiteraard op basis van uw voorkeuren en budget. Onze vakmensen werken volgens de oude ambacht en hebben daarbij oog voor detail.

winkelinterieur eindhoven
winkelinterieur-eindhoven

Persoonlijk winkelinterieur Eindhoven

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde partner die u van winkelinterieur dichtbij Eindhoven voorziet? Dan bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres. Elk interieur is persoonlijk en daarom bieden we u styling op maat! Met onze kennis van materialen, deskundigheid en expertise op het gebied van winkelinterieur voorzien wij u van luxe op maat. Daarbij dragen functionaliteit en uitstraling bij aan een succesvol eindresultaat. Hoe kunnen wij dit beter doen, dan door maatwerk te leveren? Met onze op maat gemaakte particuliere en zakelijke inrichting creëren wij van elke ruimte een prachtig totaalplaatje!

Zakelijk winkelinterieur Eindhoven

Van Lankveld verzorgt naast de particuliere interieurbouw ook het zakelijke winkelinterieur in Eindhoven en omstreken. Uw interieur is het visitekaartje van uw bedrijf. Het moet ook een aangename omgeving zijn voor uw werknemers. Kortom, iedereen moet zich er thuis kunnen voelen. Dit is wat wij willen bereiken en daarom zetten we ons hier volop voor in. Het maakt niet uit of het gaat om een kantoorruimte, praktijkruimte of showroom. Ook zakelijke interieurbouw wordt op maat door ons gerealiseerd. Wij voeren werkzaamheden uit in verschillende branches, waaronder scholen, winkels, zorg, horeca en kantoren. Alle benodigde interieur elementen ontwikkelen en produceren wij zelf in onze eigen werkplaats. Als we eenmaal een prachtig eindresultaat opgeleverd hebben, zijn we trots op onze gecreëerde uitstraling.

zakelijk winkelinterieur eindhoven

Maak kennis met ons

Voor winkelinterieur in Eindhoven, maar ook in andere steden, levert Van Lankveld altijd kwaliteit en service. Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Heeft u nog vragen of advies nodig? Geen probleem. Wij staan u graag te woord en voorzien u daarbij graag van advies over interieurbouw bij u in Eindhoven.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?