Van Lankveld

Dé specialist op gebied van keukens, interieurstyling en interieurbouw Assen

Specifiek maatwerk

Voor interieurbouw Assen zit u bij Van Lankveld goed. Elke ruimte is anders en heeft dus haar eigen dynamiek en indeling. Ons ultieme doel is om een interieur te realiseren dat recht doet aan de specifieke ruimte(s) en tegelijkertijd functioneel is. Het moet dus zeker esthetisch goed zijn, maar ook alle functionaliteiten bevatten die belangrijk zijn voor de gebruikers van de ruimte. Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens wat we voor u kunnen betekenen.

Interieurbouw Assen
Interierbouw Assen

Werkwijze interieurbouw Assen

Wij geloven dat het ontwerpen en bouwen van uw interieurbouw Assen een plezierig en probleemloos project moet zijn. Daarom zijn wij er voor u bij elke stap die u zet. Wij luisteren altijd naar uw wensen en ideeën. Heeft u al een ontwerp of wilt u liever dat wij meedenken? We komen dan graag bij u langs op locatie, zodat we samen kunnen kijken welke materialen het beste bij het ontwerp passen. Op die manier kunnen wij de situatie goed inschatten en uw wensen en voorkeuren meteen goed met u afstemmen. Aan de hand van uw wensen gaan wij aan de slag met de interieurbouw. We sturen u dan een offerte en de eerste schetsen. Voor de start van de productie van particuliere interieurbouw bepalen we samen hoe en wanneer het project in of rondom Assen opgeleverd moet worden.

Zakelijke opdrachten

Professioneel, gedegen, efficiënt en transparant. Dat zijn woorden die passen bij hoe wij de zaken graag aanpakken. En dat doen we ongeacht de grootte van de opdracht. Van het maken van alleen een balie tot een complete winkel- of kantoorinrichting: we stellen alles in het werk om tot het gewenste eindresultaat te komen. Het interieur is het visitekaartje van uw bedrijf en zorgt voor een aangename werkomgeving voor de werknemers (en klanten). Bij Van Lankveld zijn al verschillende projecten uitgevoerd in branches als horeca, zorg en het onderwijs. Vakmanschap en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Gecombineerd met de perfecte balans tussen uitstraling en functionaliteit gaan wij dan ook graag voor u aan de slag. Daardoor zijn we ook voor zakelijke klanten in staat gedegen interieurbouw Assen te vervaardigen!

Interieurbouw Assen

Contact over interieurbouw Assen

Van Lankveld is al bijna 30 jaar een vakkundig partner op het gebied van interieurbouw Assen of omgeving. Door onze jarenlange ervaring in zowel zakelijke als particuliere interieurbouw is Van Lankveld uw perfecte partner. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor een maatwerk keuken. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Onze experts helpen u graag verder!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?