Laat uw droom interieur realiseren

Interieurbouw Den Bosch

Interieurbouw Den Bosch. Benoem deze twee termen in één adem met elkaar en onze specialisten staan direct klaar. Met enige regelmaat realiseren wij hoogwaardige projecten in de omgeving van Noord-Brabant. Elke ruimte is anders en heeft haar eigen indeling. Zo heeft ook iedere woning haar eigen dynamiek. Dan is het onze uitdaging om dat specifieke interieur te realiseren op zo’n manier dat de verschillende ruimtes als geheel aanvoelen. Met onze jarenlange ervaring, kennis van materialen en vakmanschap creëren wij een mooi eindresultaat voor iedere ruimte. Dat is wat interieurbouw Den Bosch inhoudt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk een aantal van onze gerealiseerde projecten.

Droominterieur met interieurbouw Den Bosch
Interieurbouw Den Bosch

Passie voor maatwerk

Van Lankveld is uw specialist interieurbouw in Den Bosch en omstreken. Wij zijn actief op zowel de zakelijke als particuliere markt, dus heeft u ideeën voor uw particuliere of zakelijke interieurs? Laat het ons weten.

Alles wat wij doen is maatwerk, uw interieur wordt door onze specialisten gemaakt in onze eigen werkplaats. Resultaat en kwaliteit gaan bij ons dan ook voor op kwantiteit. Allereerst bespreken we samen met u en onze specialisten al uw wensen en behoeften. Op basis daarvan gaan onze ontwerpers aan de slag. Dat kan voor een eenvoudig meubelstuk zijn, maar ook voor het interieur van uw hele woonkamer. Na akkoord gaan we aan de slag in onze werkplaats waar alle onderdelen voor de interieurbouw worden vervaardigd. Wanneer alles gereed is, komen onze monteurs na Den Bosch om alles te installeren en monteren. Gedurende dit proces houden we u op de hoogte van de vorderingen.

Alles is mogelijk

Doordat alles bij ons maatwerk is, zijn alle stijlen interieur bij ons mogelijk. Onze stylisten hebben door jarenlange ervaring kennis van vele stijlen. Denk bijvoorbeeld aan modern, klassiek, industrieel of landelijk, alles is mogelijk bij van Lankveld!

Projecten

Door de jaren heen hebben we allerlei projecten uitgevoerd en al een heleboel klanten geholpen. Tijdens een project nemen wij alle zorgen uit handen van de klant. Bekijk bijvoorbeeld eens een leefkeuken die wij hebben gecreëerd in Gemert. Deze monumentale woning straalt rust en eenheid uit door een prachtige maatwerk keuken.

Totaalplaatje interieurbouw den bosch

Advies interieurbouw Den Bosch?

U kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke interieurs. Daarnaast zijn wij er ook voor uw maatwerk keuken. Wij zetten onze expertise, kennis en ervaring in om de interieurbouw bij u in Den Bosch op rolletjes te laten verlopen. Het gezamenlijke doel daarbij luidt als volgt: het realiseren van een perfect interieur, dat voldoet aan al uw (uiterlijke) wensen en behoeften en functioneel is. Bent u geïnteresseerd? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met u om een afspraak in te plannen voor interieurbouw in Den Bosch.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?