PARTICULIERE MAATWERK KEUKENS

LEEFKEUKEN

Ruimte creëren in uw woning – als het kan, zou u het ook doen, niet? Zo dachten ook de bewoners van een monumentaal woonhuis in Gemert. Hoewel de opties bij een monumentaal pand beperkt zijn, heeft Van Lankveld toch de mogelijkheid gevonden om meer leefruimte te creëren. Met plezier hebben we een wandopening gemaakt tussen de keuken en de eetkamer.

Moderne nostalgie

De bewoners van het woonhuis wensten een moderne touch in hun monumentale pand. Van origine beschikken nostalgische keukens over deuren met een kozijn eromheen. Door echt eiken deuren met negatieve kozijnen te plaatsen, hebben we de leefkeuken weten te moderniseren en tegelijkertijd de conventionele uitstraling weten te behouden. De nieuwe maatwerk keuken en wandkast zijn voorzien van mooi en praktisch materiaal en passen perfect bij de authentieke sfeer. Het keukenblad met marmeren look is van Dekton en maakt het geheel compleet.

Ruimtelijk en authentiek

De monumentale woning straalt nu meer ruimte, eenheid en rust uit, zonder de authentieke uitstraling teniet te doen. Gunt u uw woning ook meer ruimte, maar ziet u zelf de mogelijkheden niet? Van Lankveld kijkt graag mee met uw interieur in Gemert en omgeving en denkt buiten de kaders. Samen komen we ongetwijfeld tot een mooi eindresultaat. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Project Details

Woonplaats

Woonhuis Gemert

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?