Interieurbouw Den Haag

Van Lankveld: dé specialist op het gebied van keukens, interieur en interieurstyling

Maatwerk en ambacht

Voor een project op het gebied van interieurbouw Den Haag bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres. Sinds onze oprichting in 1991 hebben we al vele projecten mogen realiseren. Inmiddels hebben we de nodige ervaring en werken wij aan projecten door heel Nederland. Wij zijn de specialist op het gebied van interieurbouw, interieurstyling en maatwerk keukens. Alle ontwerpen die we maken worden geproduceerd in onze eigen werkplaats in Gemert. Zo kunnen we werken volgens het oude ambacht met veel oog voor detail.

Interieurbouw Den Haag Door Van Lankveld
Interieurbouw Den Haag Voor Particulieren

Particuliere interieurbouw

Van Lankveld komt graag naar u in Den Haag om al uw wensen op het gebied van interieurbouw voor uw woning te bespreken. We starten met het bespreken van uw wensen zodat we deze mee kunnen nemen in ons ontwerp. Afhankelijk van uw wensen ontwerpen en bouwen wij een compleet interieur of keuken. Bij het ontwerpen van een keuken kijken we goed naar de ergonomie, het materiaal en de inbouwapparatuur. Ook onderdelen van het interieur, zoals meubels en andere inrichtingselementen, worden door onze vakmannen in Gemert op maat gemaakt. Zo krijgt u maatwerk uit onze eigen werkplaats en kunnen wij de kwaliteit waarborgen en continue bewaken. Wilt u eerst ons werk zien? Bekijk dan de projecten voor particuliere interieurbouw die we tot op heden hebben uitgevoerd.

Zakelijke interieurbouw

Bent u juist op zoek naar een betrouwbare partner voor zakelijke interieurbouw ? Ook dan bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres. Het interieur is het visitekaartje van uw bedrijf en is het eerste wat werknemers en (potentiële) klanten zien. Of het nu gaat om een showroom, winkel- of kantoorruimte, Van Lankveld geeft uw bedrijf de uitstraling die het verdient. Dankzij onze eigen professionele werkplaats kunnen wij zakelijk interieur op maat ontwikkelen en produceren. Wij hebben al diverse projecten uitgevoerd voor branches zoals de zorg, scholen, winkels, horeca en kantoren. Van Lankveld staat graag voor u klaar voor interieurbouw voor uw bedrijf in Den Haag maar ook in steden zoals Enschede en Dordrecht. Bekijk eens het resultaat bij een apotheek in Den Haag!

Zakelijke Interieurbouw Den Haag

Contact interieurbouw Den Haag

Van Lankveld staat al sinds 1991 voor maatwerk op het gebied van interieurbouw Den Haag. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij ontwerpen en bouwen aan de hand van uw wensen en budget. Zo zorgen we voor een perfect op maat gemaakt eindresultaat dat aan al uw wensen voldoet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van interieurbouw? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts voorzien u graag van advies.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?