ZAKELIJKE INTERIEURS

APOTHEEK

Naast het realiseren van geheel nieuwe particuliere en zakelijke interieurs, is onze andere kracht het moderniseren en respecteren van oude bestaande interieurs en panden. Het goed bewaarde interieur van de Hofstad apotheek in Den Haag uit 1913 is hier een prachtig voorbeeld van.

Moderne werkruimte

Het bijzondere van werken in een pand met geschiedenis, is natuurlijk het behoud van de originele sfeer en uitstraling. Het meubilair was al perfect aangesloten op de oorspronkelijke staat van de ruimte. Dat hebben we ook zoveel mogelijk behouden tijdens het vernieuwen van het interieur. Met het oog op duurzaamheid en instandhouding van het 100 jaar oude gebouw, hebben zoveel mogelijk bestaande meubels en elementen uit de apotheek een tweede leven gekregen. Zo heeft Van Lankveld de werkruimte stijlvol gemoderniseerd.

Nieuw jasje

De apothekers kunnen weer genieten van hun mooie pand en interieur in een nieuw jasje. Bent u geïnspireerd en wilt u uw sfeervolle interieur in Den Haag of omgeving ook laten moderniseren? Van Lankveld weet raad met uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U bent ook vrij om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij helpen u graag verder uw zakelijke droominterieur te verwezenlijken!

Project Details

Locatie

Hofstad Den Haag

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?