Interieurbouw Helmond

Interieurbouw Helmond

Voor interieurbouw in Helmond is Van Lankveld Interieurbouw u graag van dienst. Bij ons staat het ambachtelijke product centraal. Al onze ambachtelijke producten produceren wij op basis van de wensen van onze klanten. Of u nu uw gehele interieur aan wilt pakken, of een deel daarvan realiseren het op maat. Alles wat we aan de hand van uw wensen bedenken en ontwerpen, realiseren we in onze eigen werkplaats in Gemert. Ook voor zakelijke interieurbouw Helmond en omgeving zit u bij ons goed. Wij nemen de inrichting van uw kantoorruimte, showroom of winkelpand vakkundig onder handen.

Interieurbouw Helmond
Interieurbouw Helmond

Interieurbouw Helmond voor particulieren

Particuliere interieurs zijn onze specialisatie. In Gemert mochten wij bijvoorbeeld een studeerkamer realiseren in een prachtige monumentale boerderij. Het karakter van de boerderij hebben we onder andere terug laten komen in het plafond, met oude vuren balken en planken. Al uw wensen op het gebied van interieurbouw maken wij waar. Hiervoor starten we met het in kaart brengen van uw wensen. Deze nemen we mee bij het maken van het ontwerp. Bent u blij met ons ontwerp? Dan gaan wij over tot actie. In onze werkplaats produceren we de benodigde meubelen en/of accessoires. Wij hebben alles in eigen beheer, waardoor wij de kwaliteit constant kunnen blijven monitoren. U bent dus zeker van topkwaliteit interieurbouw bij u in Helmond.

Zakelijke interieurbouw Helmond

Heeft u een zakelijk project op het gebied van interieurbouw in Helmond of omgeving? Wij gaan graag voor u aan de slag. Het interieur van uw bedrijf bepaalt voor een groot deel de uitstraling. Werknemers moeten zich prettig voelen en hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren, maar het is ook een belangrijk visitekaartje naar klanten toe. Wij voorzien elke ruimte van een perfect passend interieur. Het kan bijvoorbeeld gaan om een kantoorruimte, een praktijkruimte, een winkelpand of een showroom. Tot op heden hebben wij projecten uitgevoerd in diverse branches, waaronder:

 • Zorg;
 • Scholen;
 • Winkels;
 • Horeca;
 • Kantoren.

In Gemert mochten wij bijvoorbeeld een volledige tandartspraktijk onder handen nemen, van de ontvangstbalie, tot de behandelkamer en de keuken voor de werknemers. Het mooie eindresultaat is rustig, fris en modern. Zodra wij uw interieurproject hebben afgerond, kunt u iedereen weer vol trots en met opgeheven hoofd ontvangen.

Interieurbouw Helmond

Contact met Van Lankveld

Al zo’n 30 jaar staan wij voor maatwerk op het gebied van interieurbouw in Helmond en omgeving. Kwaliteit en klanttevredenheid staan voorop. Wij ontwerpen en bouwen op basis van uw wensen. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw budget. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts voorzien u graag van advies.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?