Op zoek naar een prachtig interieur op maat?

Van Lankveld realiseert uw perfecte interieur in Helmond!

Interieurbouw Helmond

Voor interieurbouw in Helmond is Van Lankveld Interieurbouw u graag van dienst. Bij ons staat het ambachtelijke product centraal. Al onze ambachtelijke producten produceren wij op basis van de wensen van onze klanten. Of u nu uw gehele interieur aan wilt pakken, of een deel daarvan, wij realiseren alles op maat. Zoals een keuken of kast op maat. Alles wat we aan de hand van uw wensen bedenken en ontwerpen, realiseren we in onze eigen werkplaats in Gemert. Ook voor zakelijke interieurbouw in Helmond en omgeving zit u bij ons goed. Wij nemen de inrichting van uw kantoorruimte, showroom of winkelpand vakkundig onder handen.

Interieurbouw Helmond
Interieurbouw Helmond

Interieurbouw Helmond voor particulieren

Particuliere interieurs zijn onze specialisatie. In Gemert mochten wij bijvoorbeeld een studeerkamer realiseren in een prachtige monumentale boerderij. Het karakter van de boerderij hebben we onder andere terug laten komen in het plafond, met oude vuren balken en planken. Al uw wensen op het gebied van interieurbouw maken wij waar. Hiervoor starten we met het in kaart brengen van uw wensen. Deze nemen we mee bij het maken van het ontwerp. Bent u blij met ons ontwerp? Dan gaan wij over tot actie. In onze werkplaats produceren we de benodigde meubelen en/of accessoires. Wij hebben alles in eigen beheer, waardoor wij de kwaliteit constant kunnen blijven monitoren. U bent dus zeker van topkwaliteit interieurbouw bij u in Helmond.

Zakelijke interieurbouw Helmond

Heeft u een zakelijk project op het gebied van interieurbouw in Helmond of omgeving? Ook dan gaan wij graag voor u aan de slag. Het interieur van uw bedrijf bepaalt voor een groot deel de uitstraling. Werknemers moeten zich prettig voelen en hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren, maar het is ook een belangrijk visitekaartje naar klanten toe. Wij voorzien elke ruimte van een perfect passend interieur. Het kan bijvoorbeeld gaan om een kantoorruimte, een praktijkruimte, een winkelpand of een showroom. Tot op heden hebben wij projecten uitgevoerd in diverse branches, waaronder: zorg. scholen, horeca en kantoren.

In Gemert mochten wij bijvoorbeeld een volledige tandartspraktijk onder handen nemen, van de ontvangstbalie, tot de behandelkamer en de keuken voor de werknemers. Het mooie eindresultaat is rustig, fris en modern. Zodra wij uw interieurproject hebben afgerond, kunt u iedereen weer vol trots en met opgeheven hoofd ontvangen.

Interieurbouw Helmond
Winkelinterieur Helmond

Ook winkelinterieur Helmond

Naast dat wij interieur ontwerpen, maken en plaatsen in scholen, kantoren en horeca kunt u ook bij ons terecht voor winkelinterieur in Helmond. Uw winkel moet natuurlijk de juiste uitstraling hebben die past bij uw stijl en imago. De experts van Van Lankveld helpen u daarbij. En omdat alles volledig maatwerk is, zijn de mogelijkheden voor uw winkelinterieur in Helmond eindeloos!

Keuken op maat Helmond

Een keuken op maat in Helmond sluit perfect aan bij uw huidige interieur en voldoet aan al uw wensen. In onze eigen werkplaats maken wij uw keuken op maat precies zoals u het voor u ziet. Met een keuken op maat van Lankveld sluit de stijl volledig aan bij uw wensen en de wordt de kwaliteit gewaarborgd in onze eigen werkplaats. De voordelen van een maatwerk keuken zijn onder andere dat u zelf de stijl en functionele eigenschappen kan bepalen. Maatwerk zorgt ervoor dat alles mogelijk is. De experts van Lankveld laten uw wensen samen komen tot een prachtige keuken. Kortom voor een keuken op maat in Helmond bent u bij Van Lankveld op het juiste adres.

Keuken Op Maat Helmond

Afspraak voor uw interieur in Helmond?

Al zo’n 30 jaar staan wij voor maatwerk op het gebied van interieurbouw in Helmond en omgeving. Kwaliteit en klanttevredenheid staan voorop. Wij ontwerpen en bouwen op basis van uw wensen. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw budget. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts voorzien u graag van advies.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?