Van Lankveld

Kantoorinrichting Helmond

Kantoorinrichting Helmond

Bent u op zoek naar een kantoorinrichting op maat? Dan bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres. Om dat te realiseren, is een passend kantoorinrichting een belangrijke factor. Daarnaast is het ook belangrijk dat klanten en bezoekers een goede eerste indruk van uw bedrijf krijgen bij binnenkomst. Kortom: een passend kantoorinterieur is erg belangrijk voor uw bedrijf. Van Lankveld helpt u graag met uw kantoorinrichting in Helmond.

Kantoorinrichting Helmond
Kantoorinterieur Helmond

Effecten kantoorinterieur

Een passende kantoorinrichting is een belangrijke stap voor het creëren van een ultieme werkplek voor uw medewerkers. Op een fijne werkplek voelen uw medewerkers zich veilig en comfortabel. Een kantoor met passend interieur brengt daarom verschillende voordelen met zich mee:

 • Hogere productiviteit
 • Gemotiveerde werknemers
 • Vrolijkere werknemers en daardoor meer plezier in het werk
 • Minder ziekte verzuim door ergonomische meubelen

Vernieuw u kantoor

Met een passend en frisse kantoorinrichting kan uw kantoor compleet worden ingericht naar uw wensen en behoeften. Van Lankveld heeft veel kennis in huis om met u mee te denken in het hele proces. Een kantoorinterieur ontwerp in Helmond dat niet past bij het bedrijf, kan een negatief effect hebben. Denk bijvoorbeeld aan het achterlaten van een verkeerde indruk bij bezoekers of het demotiveren van medewerkers. Daarnaast kunnen medewerkers fysieke en mentale klachten ontwikkelen door niet-ergonomische werkplekken. Is uw kantoor toe aan vernieuwing? Wij helpen u graag met het ontwerpen van een nieuw kantoorinterieur in Helmond.

Kantoorinrichting Helmond

Kantoorinterieur op maat

Bij Van Lankveld realiseren we de perfecte inrichting van uw kantoor naar uw wensen. Alles is mogelijk en zowel kleine als grote zakelijke projecten behoren tot onze dienstverlening. We beginnen het project altijd met het bespreken van uw wensen. Samen maken we een ontwerp dat volledig aan deze wensen voldoet. Door onze jarenlange ervaring zijn er veel verschillende stijlen denkbaar. Onze experts denken graag met je mee. In ons eigen showroom worden de door u gekozen meubelen op ambachtelijke wijze gemaakt. Naast zakelijke interieurs kunt ook bij ons terecht voor particuliere interieurbouw. Geïnteresseerd in enkele voorbeelden? Kijk bijvoorbeeld gerust eens onze afgeronde projecten.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?