Van Lankveld

Kantoorinterieur Doonheide

Visitekaartje voor uw bedrijf

Uw kantoor is naast dat het dient als werkruimte ook een visitekaartje voor uw bedrijf. De receptie of binnenkomst van uw kantoor moet de juiste uitstraling geven voor uw klanten en bezoekers. Een goed ingericht kantoor brengt vele positieve effecten met zich mee. Van Lankveld helpt u graag met uw zakelijke interieur in Doonheide en omgeving.

Kantoorinterieur Doonheide Van Lankveld
Professioneel Kantoorinterieur Doonheide

Effecten kantoorinterieur

Kantoorinterieur is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Passend kantoorinterieur brengt dan ook vele positieve gevolgen met zich mee. Enkele effecten op een rijtje:

 • U kunt uw bedrijfsfilosofie meer benadrukken met het interieur. Bezoekers krijgen direct een indruk van het bedrijf als ze het pand binnenstappen.
 • De omgeving heeft invloed op de creativiteit en inspiratie van de medewerkers.
 • Een prettige werkomgeving zorgt ervoor dat de werknemers productiever zijn.
 • Door kantoorinterieur op maat blijven er geen loze ruimtes onbenut.

Vernieuw uw kantoor

Met passend kantoorinterieur kan het kantoor compleet worden ingericht naar de wensen en behoeften die er zijn binnen uw bedrijf. Van Lankveld heeft veel kennis in huis om met u mee te denken in het hele proces.

Een kantoorinterieur dat niet past bij het bedrijf of verouderd is, kan juist een negatief effect hebben. Denk bijvoorbeeld aan het achterlaten van een verkeerde indruk bij bezoekers of het demotiveren van medewerkers. Daarnaast kunnen medewerkers fysieke en mentale klachten ontwikkelen door niet-ergonomische werkplekken. Is uw kantoor toe aan vernieuwing? Wij helpen u graag met het ontwerpen van een nieuw kantoorinterieur in Doonheide en omgeving.

Kantoorinterieur In Doonheide
Kantoorinterieur Doonheide Vl

Proces kantoorinterieur Doonheide

Van Lankveld interieurbouw staat voor maatwerk en ambachtelijkheid. We beginnen dan ook met het bespreken van de wensen voor het nieuwe kantoor. Vanuit uw wensen maken we samen een ontwerp. Doordat we meer dan 30 jaar ervaring hebben in het ontwerpen van kantoorinterieur in Doonheide en omgeving, zijn er veel denkbare stijlen mogelijk. De productie van de meubelstukken vindt plaats in onze eigen werkplaats door ons team van specialisten. Nadat deze zijn gerealiseerd, wordt uw complete kantoorinterieur bij u in Doonheide of omgeving geplaatst. Naast interieurbouw en -styling levert Van Lankveld ook maatwerk keukens. Een keuken volledig ontworpen en gemaakt naar de wensen van de klant. Benieuwd naar een aantal voorbeelden van keukens die wij hebben ontworpen? Bekijk gerust wat projecten.

Nieuwsgierig?

Wij kunnen u ook van dienst zijn als u niet werkzaam bent op kantoor. Wij realiseren ook interieurs voor bijvoorbeeld scholen, tandartspraktijken en apotheken. Bekijk eens aantal voorbeelden van projecten die we uitgevoerd hebben op het gebied van kantoorinterieur in Doonheide en omgeving. Van Lankveld helpt u ook graag bij het ontwerpen van uw particuliere interieur. Neem gerust contact met ons op.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?