Interieurbouw Doonheide

Zoekt u een geschikt bedrijf voor interieurbouw Doonheide? Van Lankveld Interieurbouw is graag uw partner. Of u nu de gehele binnenruimte, de keuken of specifieke binnen elementen aan wilt pakken, wij kunnen uw wensen en behoeften op maat realiseren. We realiseren alle ontwerpen die u maar kunt bedenken. Dit doen we in onze prachtige werkplaats in Gemert. Is het interieur van uw woning al precies hoe u het wilt, maar wilt u graag uw bedrijfspand aanpakken? Ook dat is mogelijk! Wij hebben ervaring met het interieurdesign van kantoorruimtes, showrooms en winkelpanden. Wilt u eerst ons werk zien? Bekijk dan de projecten die we tot op heden hebben uitgevoerd.

Interieurbouw op maat in Doonheide

Van Lankveld interieurbouw komt graag naar Doonheide om het interieur van uw dromen te realiseren. Onze mensen zijn gemaakt voor hun vak. In onze werkplaats maken ze elk ontwerp werkelijkheid. Particuliere interieurdecoratie is ons specialisme. Als u een ontwerp door ons laat maken, gaan we eerst samen om tafel zodat u uw wensen en behoeften toe kunt lichten. We maken een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis in Doonheide of omgeving om de interieurbouw te bespreken. Daarna beginnen we met ontwerpen. Bent u tevreden met het ontwerp? Dan beginnen we met het produceren van de benodigde meubels en/of accessoires in onze werkplaats. We beheren alle werkzaamheden intern, waardoor we de kwaliteit gemakkelijk en continu kunnen bewaken. Niet woonachtig in Doonheide maar bijvoorbeeld in Tilburg? Dan zit u bij Van Lankveld ook goed!

Interieurbouw Doonheide
Interieurbouw Doonheide

Zakelijke interieurbouw

Heeft u zakelijke interieurbouw Doonheide nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het interieur van uw bedrijfspand is een visitekaartje, dus het is erg belangrijk. Of het nu gaat om een kantoorruimte, praktijkruimte of showroom, wij kunnen u voorzien van een ongekend sfeervol interieur. Ook zakelijk interieurbouw Doonheide en omgeving verzorgen we altijd op maat. Na de realisatie van uw kantoor voelen u, uw collega’s en uw klanten zich helemaal thuis in het nieuwe interieur. Wij hebben diverse projecten uitgevoerd voor organisaties in de volgende branches:

 • Zorg;
 • Scholen;
 • Winkels;
 • Horeca;
 • Kantoren

Contact

Van Lankveld heeft al meer dan 30 jaar ervaring in diverse bouwprojecten. Wij kunnen u voorzien van alle soorten interieurs en maatwerk keukens. Heeft u zo snel mogelijk een bedrijf nodig voor interieurbouw Doonheide of omgeving? Onze experts zijn u graag van dienst. Wij zorgen voor een perfect op maat gemaakt eindresultaat dat aan al uw wensen voldoet. Neem direct contact met ons op. Heeft u nog meer informatie nodig? Dan kunnen wij u van dienst zijn.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?