Kast op maat Eindhoven

Bent u op zoek naar een kast op maat in Eindhoven of omgeving? Dan is Van Lankveld Interieurbouw graag uw betrouwbare partner bij dit project.

Vindt in Eindhoven uw kast op maat

Als u geïnteresseerd bent in een kast op maat in Eindhoven of omgeving, dan bent u bij van Lankveld Interieurbouw aan het juiste adres. Met 30 jaar ervaring en ruim 1800 projecten zijn wij dé specialist als het gaat om maatwerk. Wij leveren een ambachtelijk product dat geheel volgens uw wensen wordt geproduceerd. Bent u benieuwd naar de projecten die we tot nu hebben mogen realiseren? Bekijk dan een aantal voorbeelden op onze projectenpagina.

Kast op maat in Eindhoven
Kast op maat in Eindhoven

Een maatwerk kast thuis

Bent u op zoek naar een kast op maat voor bijvoorbeeld uw studeerkamer? Of heeft u zelf geprobeerd te juiste kast te vinden, maar is dit toch niet helemaal gelukt? Wij helpen u graag om uw dromen te verwezenlijken. We bespreken uw wensen bij u thuis in Eindhoven of omgeving of bij ons op kantoor. U bepaalt de stijl en materiaalkeuze. Ons team adviseert u daarbij en biedt u oplossingen die passen binnen uw woning. Wij nemen al uw wensen mee in het ontwerp en vervolgens produceren we de kast in onze eigen werkplaats. Op deze manier kunnen wij voor u de beste kast op maat realiseren.

Zakelijke kast op maat Eindhoven

U kunt veel meer vinden bij Van Lankveld Keuken & Interieurbouw dan alleen een kast op maat in Eindhoven. Wanneer u meer interesse heeft in zakelijk interieur, kunt u ook bij ons terecht. Het interieur van uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf en zorgt voor een aangename werkomgeving. Van Lankveld Interieurbouw geeft de zakelijke markt de uitstraling die het verdient. Wij zijn werkzaam voor verschillende branches. Of u nu op zoek bent naar een kast op maat of een project voor een gehele ruimte, het resultaat is altijd iets waar u trots op kunt zijn.

Kast op maat Eindhoven
Kast op maat Eindhoven

Eigen werkplaats

Van Lankveld Interieurbouw realiseert al het maatwerk in haar eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij niet alleen het maatwerk, maar ook de kwaliteit waarborgen. Dankzij onze professionele experts bent u altijd gegarandeerd van zeer hoogwaardige kwaliteit. Uw kast op maat wordt dus door een team specialisten in onze eigen werkplaats gebouwd, waarna we de kast bij in Eindhoven of omgeving plaatsen. Bij Van Lankveld Interieurbouw bent u altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Inbouwkast Eindhoven

Op zoek naar een inbouwkast? Of twijfelt u over een inbouwkast? Van Lankveld helpt u graag met uw meubels op maat in Eindhoven. Enkele voordelen van een inbouwkast op een rijtje:

 • Geen ruimte verlies en onbenutte ruimtes
 • Geen stofnesten op de kast
 • De kast staat niet in de weg
 • Het past goed in je interieur

Van Lankveld helpt u graag bij het realiseren van uw inbouwkast in Eindhoven.

Inbouwkast Eindhoven

Contact

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wat wij voor uw particuliere project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten geven u graag professioneel advies voor interieurbouw in Eindhoven.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?