Kasten op maat Den Bosch

Afspraak maken

Kasten op maat Den Bosch

Heeft u interesse in kasten op maat in Den Bosch of omgeving? Dan bent u bij Van Lankveld Interieurbouw aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring en inmiddels meer dan 1800 projecten zijn wij dé specialist als het gaat om maatwerk. Onze stylisten leveren een ambachtelijk product dat geheel volgens uw wensen geproduceerd wordt. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan op onze website de projecten die we tot nu toe gerealiseerd hebben.

Kasten Op Maat Den Bosch
Kasten Op Maat Den Bosch

Particuliere kasten op maat

Zoekt u kasten op maat voor bijvoorbeeld uw studeerkamer in Den Bosch? Of heeft u zelf een poging gedaan om de juiste kast te vinden, maar is dit toch niet helemaal gelukt? Wij helpen u graag om uw dromen te verwezenlijken. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen bij u thuis in Den Bosch of omgeving of bij ons op locatie. De stijl en materiaalkeuze bepaalt u! Ons team voorziet u daarbij van advies en biedt u oplossingen die binnen uw woning passen. Al uw wensen nemen wij mee in het ontwerp en vervolgens produceren we de kast in onze eigen werkplaats. Van Lankveld biedt u zo luxe op maat! Alleen zo kunnen wij de beste kasten op maat voor realiseren.

Zakelijke kasten op maat Den Bosch

Heeft u meer interesse in zakelijk interieur? Geen probleem! Ook dan kunt u bij ons terecht. Het interieur van uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf en zorgt voor een aangename werkomgeving. Van Lankveld Interieurbouw geeft de zakelijke markt de uitstraling die het verdient. Wij voeren voor verschillende branches onze werkzaamheden uit. Of u nu op zoek bent naar kasten op maat in Den Bosch of omgeving of een project voor een gehele ruimte, het resultaat is altijd iets waar u trots op kunt zijn.

Kasten Op Maat Den Bosch

Onze werkplaats

Al het maatwerk realiseren wij in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij niet alleen het maatwerk, maar ook de kwaliteit die u van ons gewend bent, waarborgen. Dankzij onze professionele experts garanderen wij u altijd van zeer hoogwaardige kwaliteit. Uw maatwerk wordt door een team van specialisten in onze eigen werkplaats gerealiseerd, waarna we de kasten op maat bij u in Den Bosch of omgeving plaatsen. Bij Van Lankveld Interieurbouw bent u gegarandeerd verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Wilt u meer informatie, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wat wij voor uw project kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan u graag te geven en voorzien u graag van professioneel interieuradvies.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *
    Uw achternaam *
    Uw mailadres *
    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?