Van Lankveld

Wij staan u bij tijdens ieder project

Kasten op maat Den Bosch

Kasten op maat in Den Bosch laten vervaardigen is een van onze specialismen. Als dé specialist op het gebied van particuliere interieur, weet ons team perfect uw wensen om te zetten in fysieke producten. Een kast is het pronkstuk van een ruimte en daarom kennen we het belang van een kast op maat: eentje die aansluit op de stijl van de kamer waarin hij zich bevindt. We gaan graag eerst met u om de tafel om uw behoeften te bespreken. Uiteraard verzorgen we ook meer interieur dan alleen kasten op maat in Den Bosch. Want zeg nu zelf: in een stad als Den Bosch, met haar prachtige Sint-Janskathedraal, de Bossche markt en de Moerputten, wilt u ook binnenkomen in een fraai thuis.

Den Bosch
Kasten Op Maat Den Bosch

Particuliere kasten

Wij maken voor zowel bedrijven als voor particulieren kasten op maat in Den Bosch. We komen graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn en gaan met u om de tafel. Onze specialisten horen uw persoonlijke voorkeuren aan en geven waar nodig advies. Uiteindelijk bent u zelf degene die bepaalt, welke stijl, welk materiaal en welke kleuren we gebruiken voor het vervaardigen van de perfecte kast. Het ontwerpteam van Van Lankveld stelt enkele concepten op en wanneer u akkoord bent met het uiteindelijk idee, begint het bouwproces. In onze werkplaats in Gemert zorgen de meest ervaren vakmensen ervoor dat uw kast leven krijgt ingeblazen. Alle onderdelen worden geproduceerd, waarna onze monteurs de kast op maat in Den Bosch in elkaar zetten.

Zakelijke kasten

Ook als bedrijf kunt u bij ons terecht. Wij houden immers juist van grote klussen! Wilt uw bedrijf in Den Bosch een kast op maat voor op kantoor, of moet het juist een functionele, professionele kast worden voor uw horecazaak of tandartspraktijk? We denken eerst een juiste strategie uit, waarbij we bepalen hoe de ruimte het meest efficiënt kan worden ingezet en welke materialen het best passen bij het doeleinde. Ook bevoorraden wij scholen met de meest functionele kasten, dus onderwijsinstellingen in Den Bosch kunnen ook aankloppen voor kasten op maat.

Den Bosch Kasten Op Maat Bedrijf

Contact over kasten op maat in Den Bosch

Heeft u vragen over het maken van kasten op maat in Den Bosch en omstreken? Dat kunnen we ons voorstellen. Neem gerust contact met ons op, om uw vragen te laten beantwoorden. Houd daarbij in gedachten, dat we niet slechts kasten vervaardigen, maar volledige interieurs voor bedrijven en woningen. U kunt dus ook voor ieder andere interieurwensen bij ons terecht!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?