Van Lankveld

Specialist in keukens, interieurbouw en -styling

Keuken op maat in Eindhoven

Een keuken op maat in Eindhoven is een steeds groter wordende behoefte. Deze ontwikkeling hangt samen met de trend dat al het interieur van een woning mooi op elkaar aansluit. Zo ziet men graag dat de stijl van een woonkamer dezelfde is, als die van de keuken. En daar helpen wij u graag bij. Van Lankveld verzorgt gehele interieurs, maar ook onderdelen ervan. We komen daarom graag naar Eindhoven voor een keuken op maat. Van A tot Z begeleiden onze specialisten u door het proces, waarbij we starten met een kennismakingsgesprek. In dat gesprek bespreken uitvoerig uw wensen en behoeften.

Keuken Op Maat Eindhoven
Keuken Op Maat Eindhoven

Vervolg

Na dit gesprek, ontwerpen onze designers verschillende concepten voor een keuken op maat in Eindhoven. Zij stellen de ideeën aan u tentoon en geven de nodige toelichting bij de gemaakte keuzes. Wanneer we beiden akkoord zijn over het ontwerp, begint de bouw. In Gemert beschikt Van Lankveld over haar eigen werkplaats. Daar werken dagelijks de beste vakmensen aan het omzetten van ontwerpen tot levensechte producten en interieuronderdelen. Daar wordt de keuken voor u in Eindhoven op maat gemaakt. Vervolgens zullen de monteurs van Van Lankveld de onderdelen in uw woning (of bedrijfspand) plaatsen. Is alles gereed en geïnstalleerd? Dan is het eindresultaat daar. Uiteraard blijven wij altijd beschikbaar voor eventuele nazorg.

Soorten keukens

De moderne keuken is dezer dagen de meest voorkomende. Deze stijl wordt gekenmerkt door een strakke afwerking van de interieuronderdelen. Bij een moderne keuken gebruiken we vaak sobere kleuren en is de lichtinval een sfeerbepalende factor. Door de beschikbare ruimte effectief in te zetten, creëren we bovendien een functionele keuken op maat in Eindhoven.

De landelijke keuken is een stijl die u moet liggen. De lichte kleuren, industriële kenmerken en tegelbekleding zijn verantwoordelijk voor de klassieke, ietwat ouderwetse uitstraling. Deze stijl zorgt voor een warme, familiale sfeer en is een populaire keuze.

De nostalgische keuken wint meer en meer aan populariteit. Men vindt de stijl van deze keuken lijken op de klassieke Engelse keukens. Het knusse gevoel in deze keuken op maat in Eindhoven wordt veroorzaakt door de schattige potjes, kastjes en ander keukengerei, dat bij deze keuken hoort. Dat in combinatie met de zeer aanwezige roodtinten, maakt deze stijl tot een zeer unieke.

Keuken Op Maat Eindhoven

Keuken op maat nodig in Eindhoven?

Heeft u vragen over of een specifiek verzoek omtrent een keuken op maat of interieurbouw in Eindhoven? Laat het ons weten en neem contact op. Wij zijn zowel op de zakelijke als de particuliere markt actief, dus schroom zeker niet om ons als bedrijf zijnde te benaderen!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?