Interieurbouw Eindhoven

Van Lankveld: de specialist in keukens, interieurbouw en interieurstyling.

Interieurbouw Eindhoven

Bent u van plan om uw interieur eens goed aan te pakken en zoekt u daarom de juiste partij voor interieurbouw Eindhoven? Denk dan ook eens aan Van Lankveld Interieurbouw. Wij bestaan al 30 jaar en kunnen dus wel stellen dat we inmiddels de nodige ervaring in huis hebben. Hier ondervinden we elke dag weer de voordelen van. U vindt ons in Gemert, niet ver van Eindhoven. In de wijde omtrek van Gemert zijn wij dé specialist in interieurbouw, interieurstyling en maatwerk keukens. Wij ontwerpen en bouwen uw interieur of een deel daarvan. Dit doen we op basis van uw wensen en budget. Onze vakmensen werken volgens het oude ambacht en hebben daarbij veel oog voor detail.

Interieurbouw Eindhoven
Interieurbouw Eindhoven

Interieurbouw voor particulieren

Van Lankveld Interieurbouw komt graag naar Eindhoven om uw droominterieur te verwezenlijken. Onze mensen verstaan hun vak en in onze werkplaats zetten ze elk ontwerp om in realiteit. Interieurs voor particulieren zijn onze specialisatie. Als wij een ontwerp voor u mogen maken, gaan we eerst samen aan tafel om uw wensen helder te krijgen. Deze nemen we mee naar onze tekentafel als we gaan ontwerpen. Bent u blij met het ontwerp dat er ligt? Dan starten wij in onze werkplaats met het produceren van de benodigde meubelen en/of accessoires. Al onze werkzaamheden hebben we in eigen beheer, waardoor het voor ons eenvoudig is om constant de kwaliteit te monitoren.

Zakelijke interieurbouw Eindhoven

Naast particuliere interieurbouw, verzorgen wij ook zakelijke interieurbouw in Eindhoven. Het interieur is het visitekaartje van uw bedrijf. Ook moet het een aangename omgeving zijn voor uw werknemers. Iedereen moet zich er thuis kunnen voelen, dus wij zetten ons hier volop voor in. Het maakt niet uit of het een kantoorruimte, een praktijkruimte of een showroom is. Ook zakelijke interieurbouw in Eindhoven realiseren we op maat. Wij zijn werkzaam voor diverse branches, waaronder:

In onze werkplaats ontwikkelen en produceren wij de benodigde interieurelementen. Als het eenmaal gerealiseerd is, kunt u iedereen vol trots ontvangen. In Uden hebben we bijvoorbeeld een groot project uitgevoerd. We maakten 6 meter hoge kasten voor een showroom, maar richtten ok de kantoren, kantine, toiletten en traphal in. Op het resultaat zijn we meer dan trots.

Interieurbouw Eindhoven

Contact over interieurbouw Eindhoven

Bij interieurbouw in Eindhoven, maar ook in andere plaatsen, levert Van Lankveld altijd maatwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij voorzien u graag van advies over interieurbouw bij u in Eindhoven.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?