Dé interieurbouwer Eindhoven

Interieurbouw Eindhoven

Bent u van plan om uw interieur eens goed aan te pakken en zoekt u daarom de juiste partij voor interieurbouw Eindhoven? Van Lankveld bestaat al 30 jaar en we kunnen dus wel stellen dat we inmiddels de nodige ervaring in huis hebben op het gebied van interieur. Hier ondervinden we elke dag weer de voordelen van. U vindt ons in Gemert, niet ver van Eindhoven. In de wijde omtrek van Gemert zijn wij dé specialist in interieurbouw, interieurstyling en maatwerk keukens. Wij ontwerpen en bouwen uw interieur. Dit doen we op basis van uw wensen en budget. Onze vakmensen werken volgens het oude ambacht en hebben daarbij veel oog voor detail.

Interieurbouw Eindhoven
Interieurbouw Eindhoven

Interieurbouwer Eindhoven voor particulieren

Van Lankveld Interieurbouw komt graag naar Eindhoven om uw droominterieur te verwezenlijken. Onze mensen verstaan hun vak en in onze werkplaats zetten ze elk ontwerp om in realiteit. Interieurs voor particulieren zijn onze specialisatie. Als wij een ontwerp voor u mogen maken, gaan we eerst samen aan tafel om uw wensen helder te krijgen. Deze nemen we mee naar onze tekentafel, waar we uw droominterieur uittekenen. Bent u blij met het ontwerp dat er ligt? Dan starten wij in onze werkplaats met het produceren van de benodigde meubelen en/of accessoires. Al onze werkzaamheden hebben we in eigen beheer, waardoor het voor ons eenvoudig is om constant de kwaliteit te monitoren.

Zakelijke interieurbouw Eindhoven

Naast particuliere interieurbouw, verzorgen wij ook zakelijke interieurbouw in Eindhoven. Het interieur is het visitekaartje van uw bedrijf. Maar het moet ook een aangename omgeving zijn voor uw werknemers. Iedereen moet zich er thuis kunnen voelen, dus wij zetten ons hier volop voor in. Het maakt niet uit of het een kantoorruimte, een praktijkruimte of een showroom betreft, alle soorten zakelijk interieur in Eindhoven kunnen wij realiseren. Dit komt omdat wij alles op maat maken, hierdoor is (bijna) alles mogelijk. Branches waar wij onder andere het interieur hebben gerealiseerd zijn: zorg, scholen, winkels, horeca en kantoren.

In onze werkplaats ontwikkelen en produceren wij de benodigde interieurelementen. Als het eenmaal gerealiseerd is, kunt u iedereen vol trots ontvangen. Voor bovenstaande branches hebben wij al meerdere totaalprojecten gerealiseerd. Benieuwd of wij uw wensen kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op, wij bespreken graag uw totaalproject in Eindhoven.

Interieurbouw Eindhoven
Interieurbouw Eindhoven

Waarom kiezen voor Van Lankveld als interieurbouwer Eindhoven?

 • Eigen werkplaats
 • Jarenlang ervaring
 • Regionale specialist
 • Specialistische medewerkers met uitgebreide kennis
 • Meer dan 1800 afgeronde projecten

Interieurbouw Eindhoven door Van Lankveld?

Wilt u uw droominterieur in Eindhoven laten realiseren door Van Lankveld? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bij interieurbouw in Eindhoven, maar ook in andere plaatsen, levert Van Lankveld altijd maatwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw project? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij voorzien u graag van advies over interieurbouw bij u in Eindhoven.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?