Van Lankveld

Maatwerk keuken Apeldoorn

Een keuken op maat

Een keuken op maat gemaakt. Helemaal naar de wensen die u heeft. Dat is exact wat we bij Van Lankveld doen. We maken een maatwerk keuken die zowel functioneel past bij uw behoeftes, als de uitstraling heeft die u zoekt. Onze specialisten staan voor u klaar om met u mee te denken over uw maatwerk keuken in Apeldoorn en omgeving.

Maatwerk Keuken In Apeldoorn Vl
Maatwerk Keuken Apeldoorn Van Lankveld

Unieke keuken

Een maatwerk keuken past altijd. Wij maken de keuken in alle standaardafmetingen. Daarnaast kunnen we ook werken met afwijkende maten, de keuken past daardoor altijd in uw ruimte. Maar denk bijvoorbeeld ook aan kastjes die afwijken van de standaarddiepte of extra hoge kasten tot het plafond. Naast de maten van een keuken bent u geheel vrij in het kiezen van de kleur en het materiaal van de keuken. U kunt uw keuken dus volledig laten aansluiten bij de rest van uw interieur in huis. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om bijpassende kastjes te laten maken voor andere ruimtes. Zo behoudt u dezelfde kleuren en stijl in uw huis.

Met een maatwerk keuken van Van Lankveld bent u dus verzekerd van een unieke keuken. De keuken wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Benieuwd wat we voor uw maatwerk keuken in Apeldoorn en omgeving kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Proces maatwerk keuken in Apeldoorn en omgeving

Wij denken graag met u mee over het ontwerp. Of u nu kiest voor een moderne stijl of juist voor een landelijk en nostalgisch ontwerp. Onze experts hebben jarenlang ervaring en helpen u hier graag mee. Als het design volledig is uitgewerkt, kan uw keuken worden gebouwd. De keukens bouwen wij in onze eigen werkplaats. Wij staan voor kwaliteit en klanttevredenheid, onze specialisten werken dan ook met uiterste zorgvuldigheid en liefde aan uw keuken. Tijdens het gehele proces houden we persoonlijk contact, zodat we samen tot een fantastisch eindresultaat komen. Voor u het weet straalt uw maatwerk keuken in uw huis in Apeldoorn!

Maatwerk Keuken Apeldoorn Vl
Maatwerk Keuken In Apeldoorn

Een maatwerk keuken in Apeldoorn uit het zuiden?

Van Lankveld is gevestigd in Gemert in de provincie Noord-Brabant, maar kan ook een maatwerk keuken in Apeldoorn afleveren. In de regio Noord-Brabant staat Van Lankveld bekend als specialist op het gebied van maatwerk keukens. Naast maatwerk keukens is Van Lankveld ook specialist op het gebied van interieurstyling en -bouw. Bent u benieuwd welke projecten we al hebben mogen opleveren? Bekijk hier onze zakelijke en particuliere projecten op het gebied van interieurbouw en -styling.

Wij helpen u graag

Kunnen wij u helpen bij het proces van een maatwerk keuken in Apeldoorn en omgeving? Of wilt u ons inschakelen voor andere interieurbouw werkzaamheden? Wij maken graag kennis met u om uw wensen te bespreken. Neem gerust contact met ons op.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?