Dé specialist in maatwerk keukens

Meubels op maat voor uw woning in Eindhoven

Bent u op zoek naar kwalitatieve ambachtelijke meubels op maat voor uw bedrijf, woning of winkel in Eindhoven? Van Lankveld realiseert zowel voor particuliere als zakelijke interieurs meubels op maat voor uw project in Eindhoven. Wilt u uw kantoorinrichting moderniseren en personaliseren? Onze vakmensen maken van uw wensen realiteit. Het is maatwerk uit onze eigen werkplaats. Daarbij zijn de wensen van de klant erg belangrijk. Op basis daarvan maken we een uniek ontwerp. Naast de totaalprojecten die wij uitvoeren, maken we ook inrichtingselementen of overige meubels op maat voor uw bedrijf of woning in Eindhoven. Doordat wij voor verschillende branches werkzaam zijn en diverse projecten uitgevoerd hebben, beschikken wij over ruime ervaring en kennis om voor u een prachtig ontwerp te realiseren. Daarbij streven we altijd naar het beste resultaat en staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in ons vaandel.

Meubels Op Maatwerk Eindhoven
Maatwerk Meubels Eindhoven Badkamer

Meubels op maat Eindhoven of omgeving

Wilt u zich onderscheiden met meubels op maat voor uw bedrijf in Eindhoven? Bij Van Lankveld is naast kwaliteit en klanttevredenheid ook innovatie een van onze belangrijkste pijlers. Door een uniek concept te bedenken op basis van uw wensen, zullen wij voldoen aan al uw verwachtingen. Van Lankveld is dé specialist in interieurbouw, interieurstyling en maatwerk keukens. Onze vakmensen ontwerpen, bouwen en installeren de ambachtelijke meubels op maat voor uw project in Eindhoven. Daarbij kijken ze naar de kleinste details en gaan ze zorgvuldig te werk. Daarnaast geven we u graag deskundig interieuradvies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk een van onze projecten ter inspiratie voor uw unieke meubels op maat voor uw pand in Eindhoven.

Meubels op maat Eindhoven

Wilt u niet uw kantoor- en winkelinrichting, maar juist uw keuken vernieuwen? Bij Van Lankveld zijn onze experts gespecialiseerd in maatwerk keukens. Bij maatwerk keukens zijn zowel de functionaliteit als uitstraling belangrijk. Daarom kijken wij tijdens het proces naar de ergonomie, het materiaal en de inbouwapparatuur. Op basis van uw wensen produceren wij uw unieke maatwerk keuken in eigen professionele werkplaats, ook voor uw meubels op maat voor uw bedrijf in Eindhoven. Bovendien ontwerpen en bouwen onze experts niet alleen zakelijke interieurs, maar kunt u ook voor particuliere wooninterieurs bij ons terecht.

Meubels Op Maat Eindhoven

Contact meubels op maat Eindhoven

Wilt u graag alle mogelijkheden met een expert bespreken? Onze experts nemen de mogelijkheden voor meubels op maat in Eindhoven met u door. Daarbij bespreken wij uitgebreid uw wensen en denken wij graag met u mee. Benieuwd naar onze ontwerpen tot nu toe? Neem gerust een kijkje tussen onze projecten. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem contact met ons op! Ons team staat u graag te woord.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?