ZAKELIJKE INTERIEURS

APOTHEEK

Het gevaar van een grote ruimte is er zoveel spullen en meubilair inzetten, dat de ruimte veel kleiner en krapper aan gaat voelen dan dat die in werkelijkheid is. Van Lankveld weet de ruimte te beoordelen voor wat zij is en hoe haar te behouden. Voor een zeer grote apotheek in Malden realiseerden wij een nieuw interieur voor de apotheekruimte, kantine, het kantoor en winkelgedeelte. Het resultaat is verbluffend.

Wat een ruimte

De ruime apotheek beschikt over verschillende delen die allen optimaal benut worden. Allereerst heeft Van Lankveld het overgrote deel van het interieur strak wit gemaakt, om de apotheek open en ruimtelijk te houden. Omdat het pand vanbinnen over mooie rondingen beschikt, hebben we deze ook terug laten komen in de meubels. Dit geeft een speels effect aan het verder strakke en moderne interieur. Op het kantoor is daarnaast gekozen voor een zachte, bijna olijfgroene kleur in het kleed en de stoelen. Dit staat in mooi contrast met de lichtbruine tinten van de bureaus en opbergkasten. Hier kunnen de medewerkers even tot rust komen en in alle kalmte de administratieve werkzaamheden uitvoeren.

Complete vernieuwing

Het gehele zakelijke interieur van apotheek Malden is flink onder handen genomen. De ruimte is behouden en het algehele vertrek is modern en fris. Is uw interieur in Nijmegen of omgeving ook aan complete vernieuwing toe? Van Lankveld denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!

Project Details

Locatie

Apotheek Malden

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?