WOONINTERIEUR VOOR PARTICULIEREN

KAMER EN SUITE

Een kamer en suite heeft vaak een luxe uitstraling. Om die sfeer en uitstraling jarenlang te behouden, wilt u een kamer en suite van hoge kwaliteit. Van Lankveld Interieurbouw levert uitsluitend hoogwaardige diensten en producten en garandeert daarmee de levensduur van haar interieurs. Deze woning in Gemert bevatte al een prachtige kamer en suite in huis, maar vroeg om vernieuwing en innovatie. Dit mooie project namen wij graag aan om de oude kamer en suite om te toveren naar een moderne en luxe ruimte.

Innovatieve ideeën

Bij het ontwerpen van de nieuwe kast hebben wij gebruik gemaakt van de oude schuifdeuren. Deze pasten na een kleine opfrisbeurt perfect in het nieuwe design. De profilering van de lijsten en deuren is aangepast op de bestaande deuren in het huis, zodat de rust en eenheid in de hele woning bewaard bleef. De romp van de kast is gemaakt van geplastificeerde platen. Vervolgens zijn de fronten en zichtzijden ontworpen in MDF en afgeschilderd in een zijdeglans kleur naar keuze. Daarnaast hebben we in een van de kasten de meterkast mooi weggewerkt zodat het geen hinder gaf elders in het huis. Wij denken altijd mee voor innovatieve oplossingen!

Genieten van uw huis

Het eindresultaat is een prachtige en moderne kamer en suite. Dankzij de mooie afwerking en snelle installatie kon de familie weer gauw genieten van deze mooie ruimte. Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partij voor de realisatie van uw wensen? Van Lankveld Interieurbouw ontwikkelt en produceert uw particuliere interieur op maat. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij vele stijlen en ideeën werkelijkheid maken. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over interieurbouw in Gemert en omgeving of een vrijblijvende offerte.

Project Details

Woonplaats

Woning Gemert

Project Gallery

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?