MAATWERK KEUKENS

MODERNE KEUKEN

Als u één ding nodig heeft in een moderne keuken, dan is het wel opbergruimte. Natuurlijk moet het wel subtiel blijven, maar het liefst is alles netjes weggewerkt en kunnen alle apparaten opgeborgen worden voor een strakke uitstraling. Dat is exact wat Van Lankveld Interieurbouw gerealiseerd heeft in deze prachtige moderne keuken in een bestaande woning in Erp. De keuken is ruim opgezet en biedt naast voldoende opslagruimte ook voldoende werkblad om naar hartenlust te kunnen koken. Het is nu een heerlijke plek voor de familie om gezellig bij elkaar te komen.

Warm, en toch modern

Deze ruime keuken bestaat uit een grote kastenwand met oven en een ruim werkblad met daarboven en -onder eveneens genoeg kasten en lades. Omdat het natuurlijke daglicht van één kant van de ruimte komt, is er gekozen voor relatief lichte kleuren die een mooie combinatie vormen met de grote, donkere vloertegels. Dankzij de spotjes in het plafond en boven het keukenblad kan er altijd op minimalistische wijze extra licht in de ruimte worden gebracht. Het keukenblok en de kastenwand is gemaakt van MDF, waarna het beplakt is met hardplastic. Dit materiaal beschadigt niet tot nauwelijks en maakt een eenvoudige verbinding met de zwarte tegels boven het werkblad en het werkblad zelf, dat gemaakt is van roestvrijstaal. Deze keuken kan dus wel tegen een stootje en kan weer jaren meegroeien met de rest van het gezin.

Expert in interieur

Van Lankveld Interieurbouw heeft er uiteraard voor gezorgd dat de maatwerk keuken naadloos aansluit bij de stijl die in de rest van de woning is doorgevoerd. Bent u ook op zoek naar een interieurexpert die alle aspecten van uw woning meeneemt in haar ontwerp? Dan helpen wij u graag verder. Onze specialisten denken graag met u mee om uw perfecte interieur in Gemert en omgeving te realiseren. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

Project Details

Woonplaats

Bestaande woning Erp

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?