PARTICULIERE MAATWERK KEUKENS

LANDELIJKE KEUKEN

De keuken is waar het allemaal gebeurt. Er wordt gekookt, gegeten, gedronken, gelachen, gehuild – kortom: geleefd. Van Lankveld begrijpt maar al te goed dat u zich dan ook prettig wilt voelen in uw keuken, op ieder gewenst moment. Deze prachtige woonboerderij in Noord-Brabant mochten wij voorzien van een warm en landelijk interieur op de begane grond. De maatwerk keuken straalt rust, eenheid en genegenheid uit – een sfeer die we ook door hebben getrokken naar de bijkeuken, gang en zelfs de badkamer. Het eindresultaat? Een mooi geheel en vele ruimtes waar iedereen bij elkaar kan komen.

Van top tot teen verzorgd

Het complete interieur van deze woonboerderij is door Van Lankveld onder handen genomen. De fronten van de keuken, bijkeuken en wandpanelen met verdekte deuren zijn allen gemaakt van MDF vintage eiken. Dit materiaal bestaat uit oude balken die fineer gesneden zijn en geeft een ruimte direct een huiselijke sfeer. De kasten op de overloop zijn eveneens van MDF eiken en dekkend gespoten. Een meubelstuk in de keuken dat natuurlijk direct in het oog springt, is de mooie grote bank langs de wand. Ook deze is ontwikkeld door onze specialisten. De bank is gemaakt van fijn gezaagd Douglashout en vervolgens met de hand geschilderd. Een precies karwei dat naadloos aansluit op de look en feel van deze leefkeuken en de rest van de woning.

Een nieuw thuis

Deze woonboerderij voelt voor de bewoners weer helemaal als thuis. Wilt u ook een op maat geproduceerde keuken laten ontwerpen en plaatsen door Van Lankveld? Of heeft u andere particuliere interieurwensen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor interieurbouw in Schijndel en omgeving.

Project Details

Woonplaats

Woonboerderij Schijndel

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?