WOONINTERIEUR VOOR PARTICULIEREN

STUDEERKAMER

Uw studeerkamer is uw tweede kantoor. Daarom is het belangrijk dat u zich hier kunt afzonderen, focussen en concentreren. Tegelijkertijd moet een studeerkamer ook prettig en toegankelijk zijn, want u bent tenslotte nog steeds thuis. Deze ruimte moet ook gebruikt kunnen worden voor hobbypraktijken of het in stilte lezen van een boek. Dat begrijpen wij als geen ander. Deze woonboerderij in Gemert vroeg om een nieuw, warm interieur voor een studeer-/werkkamer. Een uitdaging die precies in het laantje van Van Lankveld Interieurbouw past.

Een kamer met karakter

De woning van de familie Snijders is een prachtige monumentale boerderij. Dit is ook terug te zien in deze ruimte van het huis. Ter realisatie van de studeerkamer hebben we de volledige ruimte aangepakt, inclusief een nieuw plafond en balklaag. Om het karakter van de boerderij terug te laten komen in het ontwerp, hebben we voor het plafond oude vuren balken en planken gebruikt. Een mooie kastenwand mocht natuurlijk ook niet ontbreken. De kasten zijn evenals de lambrisering en de vensterbanken gemaakt van MDF en vervolgens in een zijdeglans kleur gespoten. Tevens hebben we de haard in de kamer aangepakt. De schouw om de haard is van Fermacell-plaat en vervolgens netjes gestuukt. Tot slot maakte een mooi bureau het plaatje compleet. Het bureau is eveneens gemaakt van MDF, gefineerd met Padoek en met blanke lak afgelakt.

Uitnodigend en warm

Deze studeer-/werkkamer is nu de ideale ruimte voor ieder familielid om zich terug te trekken. Of dat nu is om in alle rust te kunnen studeren, werken of een boek te lezen bij de haard – de warme ruimte nodigt uit voor al deze activiteiten. Wilt u ook een op maat geproduceerde studeerkamer of laten ontwerpen en plaatsen door Van Lankveld Interieurbouw? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over particuliere interieurs of een vrijblijvende offerte. Met interieurbouw in Gemert en omgeving helpen we u graag.

Project Details

Woonplaats

Woonboerderij Gemert

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?