ZAKELIJKE INTERIEURS

TOTAALPROJECT

Met bloemen kunt u dingen zeggen die lastig te verwoorden zijn. Dat begrijpt Nova Nature in Uden maar al te goed. Aan Van Lankveld Interieurbouw was het ditmaal de taak om wensen te verwezenlijken en de zijden bloemen, planten en bomen van Nova Nature op een prachtige wijze tentoon te stellen.

Van ontwerp tot oplevering

Dit mooie zakelijke interieurproject hebben wij van top tot teen verzorgd: van het ontwerp tot de oplevering. Het creatieve denkproces begon bij het ontwerp en het samenstellen van de showroom van Nova Nature. Wat is de beste wijze om een showroom van maar liefst 1.000 vierkante meter sfeervol in te richten en alle flora tot zijn recht te laten komen? Onze ontwerpers hebben uitstekend werk geleverd; bezoekers wanen zich nu in een weelde van groen en andere kleuren. Om zo veel mogelijk ruimte te creëren, hebben we de showroom voorzien van verschillende kasten van wel 6 meter hoogte. Het geheel is gemaakt van MDF en vervolgens beplakt met hardplastic voor de warme look en feel die nu nog jaren mee zal gaan.

Inspiratie ten overvloede

De showroom van Nova Nature staat nu zeker garant voor inspiratie ten overvloede. Bezoekers zullen zich direct thuis voelen en hun ogen uitkijken. Bent u ook geïnspireerd door de foto’s? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor interieurbouw in Uden en omgeving. Wilt u ook een prachtige showroom of ander zakelijk interieur laten realiseren? U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. We horen graag van u!

Project Details

Locatie

Nova Nature Uden

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?