ZAKELIJKE INTERIEURS

TOTAALPROJECT

Voor Nova Nature in Noord-Brabant heeft Van Lankveld Interieurbouw niet alleen een prachtige showroom met 6 meter hoge kasten mogen verwezenlijken, ook werden we ingeschakeld voor het verzorgen van de kantoren, bedrijfskantine, toiletgroepen en ronde traphal. Een uitdaging met voldoende mogelijkheden voor onze experts!

Volop creatieve mogelijkheden

Een zakelijke omgeving moet professioneel en rustig zijn, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Klanten kunnen hun ogen uitkijken in de prachtige showroom vol kleurige bloemen en planten, en medewerkers kunnen zich nu ook terugtrekken in mooi vertrekken waar menig kantoormedewerker jaloers op zal zijn. Met witte muren, kasten en ombouwen blijft de basis van het kantoor rustig. Een fleurige onderbreking hier en daar mocht natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben we ook voldoende ruimte overgelaten om een aantal pronkstukken van Nova Nature tentoon te stellen. Zo genieten ook de medewerkers dagelijks van het groen. De balie en ronde traphal zijn ruimtelijk opgezet met zoveel mogelijk natuurlijke lichtinval. De afwerking en kasten zijn ontwikkeld van MDF en vervolgens beplakt met hardplastic, wat resulteerde in de warme houtlook die de flora van het kantoor uitstekend complimenteert.

Een tweede thuis

De medewerkers van Nova Nature staan iedere dag weer te popelen om naar kantoor te gaan. Wat wilt u ook anders met zo’n vrolijk en uitbundig interieur? Heeft u een eigen zakelijk interieur project waar u Van Lankveld Interieurbouw graag voor in zou willen schakelen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen en de mogelijkheden voor een interieurbouw in Uden en omgeving bespreken. Onze specialisten staan u graag te woord.

Project Details

Locatie

Nova Nature Uden

Project Galerij

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?