Woonkamer interieur

Bent u op zoek naar woonkamer interieur? Dan is Van Lankveld Interieurbouw graag uw betrouwbare partner bij dit project.

Woonkamer interieur

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het creëren van een woonkamer interieur? Dan bent u bij Van Lankveld aan het juiste adres. Onze specialisten beschikken over deskundigheid en ervaring in het realiseren van diverse interieurs. Of het nu gaat om particuliere kasten, keukens of op maat gemaakte meubels, dat is geen punt bij Van Lankveld. Wij maken een ontwerp dat geheel voldoet aan uw wensen en eisen. Bij het ontwerpen, besteden we veel aandacht aan detail en functionaliteit. De basis wordt hierbij gelegd door kwaliteit en vakmanschap. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gauw een kijkje bij onze reeds uitgevoerde projecten, zoals een kamer en suite of een totaal project. Zo kunt u een beeld krijgen van wat de mogelijkheden zijn!

Woonkamer Interieur
Totaalplaatje Woonkamer Interieur

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u op de planning staan om binnenkort uit te breiden, te verbouwen of nieuwbouwen? Raadpleeg dan een van onze interieurspecialisten en ga in gesprek voor uw woonkamer interieur. We stylen niet alleen de ruimte, maar onze werkzaamheden gaan verder. Tijdens ons kennismakingsgesprek komen graag langs bij u op locatie. Zo zien onze experts gelijk hoe uw wensten in elkaar steken. Als we er eenmaal een goed beeld van hebben, dan wordt het functioneel verwezenlijkt. Wat zijn ervaringen naar aanleiding van ons werk en wat voor invloed heeft onze uitvoering op de rest van het interieur? Aan dit soort vragen besteden we veel aandacht met oog op het opleveren van een compleet eindresultaat. Gun uzelf een sfeervolle ruimte en profiteer van de vele voordelen!

Maatwerk meubels

Van Lankveld ontwerpt en produceert maatwerk meubels voor de particuliere markt. Hierbij bepaalt u de stijl en de materiaalkeuze. Ons team heeft daarbij een adviserende rol. Wij stropen onze mouwen graag op om uw wensen te realiseren. Ook onderdelen van het interieur, denk aan meubels en andere inrichtingselementen, bouwen we op maat. Dankzij onze eigen werkplaats is dit allemaal mogelijk. Wij leveren graag een bijdrage aan het visualiseren en realiseren van uw ideeën voor het woonkamer interieur.

Maatwerk Meubels Woonkamer Interieur

Contact woonkamer interieur

Heeft u vragen over de mogelijkheden van uw woonkamer interieur of bent u benieuwd naar een van onze andere diensten? Dan komen we graag met u in contact. Onze specialisten staan u graag te woord. U kunt te allen tijde een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, waarbij u graag voorzien van vrijblijvend advies. Pak nu uw kans en realiseer een sfeervol totaalplaatje!

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw voornaam *

    Uw achternaam *

    Uw mailadres *

    Uw telefoonnummer

    Waar kunnen we u mee helpen?