Van Lankveld

Kantoorinterieur Eindhoven

Kantoorinrichting Eindhoven

Gaat u verhuizen naar een nieuw kantoorpand of is uw kantoorinrichting verouderd? Er komt heel wat kijken bij het kiezen van de juiste kantoorinrichting. Bent u op zoek naar een compleet nieuw kantoorinterieur in Eindhoven of wilt u slechts wat delen van uw pand herinrichten? Van Lankveld Interieurbouw is er voor uw kantoorinrichting in Eindhoven en omgeving.

Invloed passend kantoor ontwerp Eindhoven

Het is belangrijk dat uw medewerkers zowel comfortabel als geconcentreerd kunnen werken. De kantoorinrichting van uw kantoorpand heeft daar een grote invloed op. Kunnen medewerkers zich afzonderen als ze een meeting hebben of een telefoontje willen beantwoorden? En voelen uw medewerkers zich op hun gemak in de ruimte? Allemaal factoren die bijdragen aan de productiviteit van uw medewerkers. Bij Van Lankveld hebben we veel ervaring met het realiseren van kantoorinrichting in Eindhoven op maat. Uw wensen worden realiteit. Onze specialisten ontwikkelen het design en bespreken deze uitgebreid met u. Zo voldoet uw kantoorinterieur in Eindhoven volledig aan uw wensen.

Professioneel kantoorinterieur Eindhoven

Van Lankveld verzorgt professioneel kantoorinterieur in Eindhoven volledig op maat. Uw interieur is het visitekaartje voor uw bedrijf. Omdat elk bedrijf anders is, maken wij kantoorinrichting op maat. Dit maken wij in onze eigen werkplaats. Samen bekijken we de mogelijkheden bij uw kantoor en kiezen we een stijl die past bij uw bedrijf en uw bedrijfscultuur. Er zijn bij ons verschillende stijlen denkbaar. Voorbeelden van stijlen die wij kunnen uitwerken voor uw kantoor ontwerp in Eindhoven zijn:

 • Moderne inrichting
 • Industriële inrichting
 • Minimalistische inrichting
 • Creatieve inrichting

Onze focus ligt op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid bij het realiseren van kantoorinrichting in Eindhoven. U mag dan ook verwachten dat we een prachtig eindresultaat opleveren. Samen zorgen we ervoor dat al uw medewerkers en klanten zich helemaal thuis voelen. Benieuwd naar een kantoor ontwerp in omgeving Eindhoven? Bekijk dan een van onze zakelijke projecten! Zo hebben we bijvoorbeeld winkelinterieur bij een winkel in Eindhoven gerealiseerd.

Particuliere interieurs en maatwerk keukens

Naast kantoorinrichting Eindhoven kunt u bij Van Lankveld ook terecht voor maatwerk keukens en interieurinrichting voor uw woning. Ook hierbij bepaalt u zelf de stijl en materiaalkeuze. Wij kunnen uw ruimtes en/of maatwerk keuken zo ontwerpen dat deze perfect aansluit bij de rest van uw woning. Bekijk gerust een aantal voorbeelden van particuliere interieurs en maatwerk keukens die wij hebben gerealiseerd.

Afspraak kantoorinrichting Eindhoven?

Op zoek naar een interieurbouwer voor uw kantoorinrichting in Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op. Dan plannen we een afspraak in voor het bespreken van de mogelijkheden.

Afspraak maken

Bel  0492 – 367 631  of vul het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw voornaam *

  Uw achternaam *

  Uw mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Waar kunnen we u mee helpen?